Υπογραφή σύμβασης με την ΕΠΤΕΑ Α.Ε για την κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στο ξενοδοχείο ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE. (Νέο Υπόγειο PARKING, Ανακαίνηση Bungalows B)

Υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία ΕΠΤΕΑ Α.Ε για την κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στο ξενοδοχείο ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE. (Νέο Υπόγει…

  • 05/12/2018
Περισσότερα

Υπογραφή σύμβασης με την ΠΥΡΑΜΙΣ ΑΤΕΕ για την κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σε καταστήματα στο Δ. Αερολιμένα Αθηνών «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ». (BURGER KING, BISTROT, FLOCAFE)

Υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία ΠΥΡΑΜΙΣ ΑΤΕΕ για την κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σε καταστήματα στο Δ. Αερολιμένα Αθηνών «ΕΛ. ΒΕΝΙ…

  • 01/11/2018
Περισσότερα

Υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε. για την κατασκευή οδοφωτισμού στο νέο περιφερειακό δρόμο της νήσου Θήρας

Υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε. για την κατασκευή οδοφωτισμού στο νέο περιφερειακό δρόμο της νήσου Θήρας.

  • 10/04/2018
Περισσότερα

Υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε. για την κατασκευή των Η/Μ εγκαταστάσεων καταστήματος OΠΑΠ Plus επί της Λ. Συγγρού 146 στην Αθήνα.

Υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε. για την κατασκευή των Η/Μ εγκαταστάσεων καταστήματος OΠΑΠ Plus, στο Ισόγειο κτιρίου επί της Λ. Συγγρού…

  • 07/12/2017
Περισσότερα

Υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία TECHNAVA S.A. για την κατασκευή των Η/Μ εγκαταστάσεων των νέων γραφείων της σε 6-όροφο κτίριο στο Π. Φάληρο.

Υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία TECHNAVA S.A. για την κατασκευή των Η/Μ εγκαταστάσεων των νέων γραφείων της, σε 6-όροφο κτίριο επί των οδών Αγ. Κυρ…

  • 01/08/2017
Περισσότερα

Υπογραφή σύμβασης με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ για την εγκατάσταση Αυτόματου Συστήματος συλλογής κομίστρου ΑΣΣΚ σε 6 σταθμούς του ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ.

Υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ Α.Ε. για την εγκατάσταση συστήματος αυτόματης συλλογής κομίστρου ΑΣΣΚ, σε 6 σταθμούς του ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ.

  • 05/07/2017
Περισσότερα

Υπογραφή σύμβασης με την ΕΠΤΕΑ ΑΕ για την κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων νέου εστιατορίου και κουζίνας του ξενοδοχείου ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE

Υπογραφή σύμβασης με την ΕΠΤΕΑ ΑΕ για την κατασκευή των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων της 1ης αίθουσας του νέου εστιατορίου και της νέας κουζί…

  • 24/02/2017
Περισσότερα

Υπογραφή σύμβασης με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ για την εγκατάσταση Αυτόματου Συστήματος συλλογής κομίστρου ΑΣΣΚ σε 8 σταθμούς του ΗΣΑΠ. (line 2 - 3 ΜΕΤΡΟ Αθηνών).

Υπογραφή σύμβασης με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ για την εγκατάσταση Αυτόματου Συστήματος συλλογής κομίστρου ΑΣΣΚ σε 8 σταθμούς του ΜΕΤΡΟ Αθηνών (line 2 & 3).

  • 14/02/2017
Περισσότερα

Υπογραφή σύμβασης με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ για την εγκατάσταση Αυτόματου Συστήματος συλλογής κομίστρου ΑΣΣΚ σε 8 σταθμούς του ΗΣΑΠ. (line 1 ΜΕΤΡΟ Αθηνών).

Υπογραφή σύμβασης με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ για την εγκατάσταση Αυτόματου Συστήματος συλλογής κομίστρου ΑΣΣΚ σε άλλους 8 σταθμούς του ΗΣΑΠ. (line 1 ΜΕΤΡΟ Α…

  • 10/10/2016
Περισσότερα

Υπογραφή σύμβασης με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ για την εγκατάσταση Αυτόματου Συστήματος συλλογής κομίστρου ΑΣΣΚ σε 6 σταθμούς του ΗΣΑΠ. (line 1 ΜΕΤΡΟ Αθηνών).

Υπογραφή σύμβασης με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ για την εγκατάσταση Αυτόματου Συστήματος συλλογής κομίστρου ΑΣΣΚ σε 6 σταθμούς του ΗΣΑΠ. (line 1 ΜΕΤΡΟ Αθηνών).

  • 01/08/2016
Περισσότερα